Ajankohtaista


Tuoreimmat kuulumiset löydät Nimettömien Facebook-sivuilta!

Varkauden nuoret näyttämölle!

Oletko 13-19-vuotias ja kiinnostunut teatterin maailmasta - näyttelemisestä, teatteritekniikasta, puvustuksesta tai vaikka maskeerauksesta? Tunnetko kenties teatterista kiinnostuneen nuoren? Varkautelaisille nuorille tarjoutuu nyt ainutlaatuinen mahdollisuus astua nuorelle näyttämölle kun Teatteriryhmä Nimettömät ry ja Varkauden Teatteri tuovat yhteistyössä ensimmäistä kertaa valtakunnallisen Nuori Näyttämö -hankkeen Varkauteen.

Nuori Näyttämö - hanke on valtakunnallinen, kaksikielinen ja monivuotinen teatterihanke, joka yhdistää teatteriryhmien, koulujen ja oppilaitoksien nuoret teatterin harrastajat työskentelyyn ammattiteatterin tekijöiden ja näytelmäkirjailijoiden kanssa. Hanke tarjoaa 13-19 vuotiaille nuorille mahdollisuuden aloittaa taideharrastus, osallistua ajankohtaisen ja nuorten elämästä kirjoitetun uunituoreen näytelmän toteuttamiseen sekä vahvistaa omaa osaamistaan ammattilaisten tuella. Varkaudessa esityksen ohjaa Iiris Salmela.

Hanke huipentuu huhtikuussa 2018, jolloin esitys tullaan esittämään Mikkelin Teatterilla Nuoren Näyttämön paikallisfestivaaleilla 10-11.4.2018 ja sitä ennen Varkaudessa. Tämä on siis mitä mahtavin tilaisuus päästä esiintymään oikean ammattiteatterin lavalle!

Aloitustapaaminen järjestetään Tehtaan koululla keskiviikkona 6.9. klo 18.

Kiinnostuitko? Tule mukaan ja vinkkaa kaverillesikin!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh. 040 502 2205 tai sähköpostitse romytar@gmail.com.

Kesänäytelmä 2017

Suomi -neito täyttää sata vuotta ja sen kunniaksi Teatteriryhmä Nimettömät ry tuottaa Taipaleen kanavan katsomoon tulevaksi kesäksi kotimaisen klassikotarinan herkästä ja sisukkaasta orpotytöstä nimeltä Tirlittan. Iloa, surua ja huumoria sisältävä koko perheelle tarkoitettu taianomainen näytelmä perustuu Oiva Paloheimon vuonna 1953 julkaisemaan romaaniin ”Tirlittan – orpotyttö ihmisten maassa” ja sen on näytelmäksi sovittanut Petri Kaihoja. Näytelmän ohjaa Riitta Pasanen ja sen ensi-ilta on lauantaina 1.7.2017 kello 18.00.

Lisätietoa ja lippujen ennakkovaraukset: puh. 040 502 2205 tai nimettomat@outlook.com

Lue lisää!

Kesänäytelmä 2016

Kesällä 2016 yleisön pyynnöstä Taipaleen kulttuuriareenalla uusintaensi-illan saa Väinö Linnan Tuntematon sotilas. Liput tulevat myyntiin maaliskuussa 2016, varmista paikkasi ajoissa!

Lisätietoa ja lippujen ennakkovaraukset: puh. 040 502 2205 tai nimettomat@outlook.com

Lue lisää!

Vanha Warkaus

Haluatko kutsua Nimettömien Vanha Warkaus -hahmoja omiin tapahtumiisi? Ota yhteyttä tiedottajaamme Johanna Männistöön (puh. 040 502 2205 tai romytar@gmail.com) ja kysy rohkeasti! Tässä hieman esimakua varsin värikkäästä historia-kaartistamme:

Lue lisää!